Google Nyheter
(Engelska Google News) är en nyhetstjänst som automatiskt sammanställer nyhetsartiklar från tusentals nyhetsmedier världen över. Tjänsten tillhandahålls av Google.

Lokala Nyheter
HD – Helsingborgs Dagblad
Helsingborgs Dagblad, (HD) är en morgontidning som utges i Helsingborg. Helsingborgs Dagblad är utanför Stockholm- , Göteborg- och Malmö-området den största svenska morgontidningen och också den enda storstadstidningen “draken” därutöver.
KÄLLA; [Wikipedia]

Hallandsposten
Hallandsposten är Hallands största och äldsta tidning. Den första tidningen gavs ut den 30 juli 1850. På ledarplats är tidningen oberoende liberal. Hallandsposten finns som papperstidning, e-tidning, på webben och i mobilen. Tidningens primära bevakningsområde är Halmstads, Laholm och Hylte kommuner.

VästerviksTidningen – VT

Dagstidningar och magasin
Dagstidningar.com
Alla tidningar på samma ställe. Välj nationalitet och eventuellt tidningskategori…

Sociala Nyheter
SocialaNyheter.se visar vilka nyheter det Twittras och Facebookas mest om i Sverige. De hetaste nyheterna just nu, alltså. Sajten uppdateras varje timme!
Tjänsten är skapad av Ted Valentin.
Hemsida; http://www.socialanyheter.se/

Goda & Tuffa Nyheter
NewsVoice har siktet inställt på både tuffa nyheter och goda nyheter t ex: idéer som förändrar samhället till en trevligare omvärld att leva i, nya energislag som ersätter kol och olja och på naturliga metoder som ger hälsa och välbefinnande.
Hemsida; http://newsvoice.se/

ÖVRIGA NYHETSSAJTER
Good News Magazine
News Magazine är unikt. Vi är Nordens enda magasin som fokuserar på det positiva. Godhet föder godhet och alla behöver vi emellanåt bli påminda om alla goda krafter som verkar för en bättre värld. Det var också därför vi lanserade magasinet år 2010.

Svenska.Yle.Fi 
Yle är Finlands public service-bolag, hela folkets Yle. Vi erbjuder alla finländare tjänster och innehåll via tv, radio och webben. Yle har fyra tv-kanaler, sex radiokanaler och ett omfattande utbud av tjänster och innehåll på webben. Svenska Yle står för hela det svenskspråkiga innehållet i tv, radio och på webben. Svenska Yles kanalfamilj på tv med Yle Fem, på radio med Yle Vega och Yle X3M samt på webben med Svenska.yle.fi och Yle Arenan, bildar en stark helhet med ett omfattande public service-utbud för den svensk- och tvåspråkiga befolkningen.

The Japan Times
Toshiaki Ogasawara är ordförande och utgivare av The Japan Times, Ltd, som publicerar äldsta engelska tidningen Japans. Företaget grundades 1897 och är idag landets enda oberoende engelskspråkig tidning.

Trygghetsportalen – en nyhetstjänst från Tryggare Sverige!
Välkommen till vår webbtidning för alla som är intresserade av brottsförebyggande arbete, brottsdrabbades rättigheter och andra kriminalpolitiska frågor. Tidningen är en kostnadsfri tjänst från Tryggare Sverige. Vi bevakar artiklar i media med hjälp av ämnesord och samlar nyheter från myndigheter, organisationer och företag.

Världenidag.se
Världen idag är en svensk dagstidning med självbetecknad oberoende evangelisk-karismatisk, värdekonservativ profil.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *