Familjens Jurist
Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik!
Ska du gifta dig, bli sambo eller skiljas? Få barn eller skriva testamente? Har någon av dina nära avlidit och du behöver hjälp med bouppteckning och arvskifte? Oavsett var i livet du befinner dig finns vi nära och hjälper dig att skapa trygghet i vardagen. Vi ger dig en tillgänglig jurist som förstår din situation och har specialistkunskaper i absolut framkant.

Advokat Lund
Hos din advokat i Lund får du hjälp med alla dina juridiska frågor. Din advokat i Lund har kompetens och engagerar sig för att ge dig bästa service. Hemort: Lund

Advokat Helsingborg
En advokat i Helsingborg som erbjuder affärsjuridik för små och stora företag. Få hjälp med alla dina juridiska ärenden av din advokat i Helsingborg!

Advokat Malmö
Din advokat i Malmö har kunskap och det engagemang som du förväntar dig. Oavsett vad din fråga handlar om så kan din advokat i Malmö hjälpa dig med lösningarna.

AA&F Juridisk byrå
AA&F juridik i Göteborg erbjuder gratis konsultation via e-post och juridiska kvalitetstjänster till småföretagare och privatpersoner. Hemort: Göteborg

Advokat Göteborg
Hos oss finns mycket information om både vilka jurister och advokater som finns i Göteborg men även en hel del tips om vad du skall tänka på i kontakten med din advokat eller jurist.

Arv & Testamente
Välkommen in på Arv & Testamente och läs om hur arvsreglerna fungerar och vad man bör tänka på då man upprättar ett testamente. Här finns också en gedigen ordlista gällande ämnet samt möjlighet att registrera sig på Juridisk Forum. Där kan du ställa frågor och diskutera juridiska frågeställningar med andra. Välkommen in på Arv & Testamente och läs mer!

Avtal24
Avtal24 erbjuder individuellt anpassade kvalitativa avtal för privatkunder och företagare via Internet genom en pedagogisk och rationell applikation.

Fredlös
Ny sida med råd, hjälp och information…

Juridik på Internet
Gratis juridisk information för privatpersoner. Du kan läsa om familjerätt, arvsrätt, avtalsrätt och lära dig vikten av att ha ett äktenskapsförord, ett testamente eller ett samboavtal. Har du stött på krångliga juridiska termer letar du snabbt reda på dessa i vår omfattande juridiska ordlista för att hitta förklaring på vad de betyder. Du har även möjlighet att ställa en fråga på vårt juridiska forum om du inte hittar svaret på sajten.

Juristjouren.se
Juristjouren erbjuder kostnadsfri rådgivning dygnet runt. Vi har specialiserade jurister inom i stort sett alla rättsområden. Hemort: Stockholm Telefon/Mobil: 0771-333 444

Juridiska dokument och dokumentmallar
Här hittar du Juridiska Dokument för både privatpersoner och företag framtagna av jurist med specialkompetens inom avtalsrätt. Allt från hyresavtal för lokal till testamente går att hitta på JuridiskaDokument.nu. Du betalar med ditt bankkort och laddar hem det valda dokumentet till din dator, enkelt och snabbt! Hemort: Malmö

Juridiska Mallar
Juridiska mallar innehåller gratis juridiska dokument- och avtalsmallar som besökaren fritt kan ladda ner till sin egen dator.

Juridisk Rådgivning
Hos Juridisk Rådgivning kan du få tips på var du hittar gratis rådgivning eller var du hittar en bra advokat/jurist i din stad. Här finns kontaktuppgifter till ett flertalet juridiska rådgivare.
Hemort: Höganäs

1 kommentar

Uppsagd Hyresgäst · 22 februari, 2016 kl. 02:42

Vad krävs det för rekvisit för att bedrägeri ska vara uppfyllt om en styrelse i en brf anlitat en advokat som i ond tro sagt upp ett hyreskontrakt som resulterat i att en hyresgäst sagt upp sitt hyresavtal i tron om att uppsägningen var giltig för att därefter få reda på att uppsägningsprocessen blivit felhanterad, meddelat hyresvärden om detta som trots det hotat med en avhysningsprocess och därefter ombildat hyresrätten till en bostadsrätt och protokollfört att hyresgästen blivit vräkt i styrelseprotokoll trots att ingen dom vunnit laga kraft, och även infört ett meddelande om vräkning i den digitala journalen hos den ekonomiska förvaltaren som även utför ekonomisk förvaltning åt andra hyresbolag . Hyresrätten ombildades till en bostadsrätt och idag nekar styrelsen i brf till uppsägningen trots att det finns ett rättelsebesked samt ett uppsägningsbesked från socialnämnden.

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *