Försäkringsbolag/mäklare

Bostadsgaranti
Ägs av staten och Sveriges Byggindustrier. Sedan 1962 erbjuder vi konsumentskydd för bostäder och byggarantier.

Bostadsrättsförsäkring
Billigare bostadsrättsförsäkring för konsumenterna.

Dina Försäkringar
Dina Försäkringar består av ett 50-tal lokala försäkringsbolag i samverkan och är en försäkringsgrupp på frammarsch. Gruppen har expanderat starkt under de senaste åren och befinner sig nu i en spännande utvecklingsfas. Huvudkontoren och servicen finns på ett stort antal platser runt om i Sverige. Samarbetet garanterar produkt- och kompetensutveckling och finansiell stabilitet. Alla lokala bolag har sina egna lokala namn, men symbolen och profilen är gemensam. Dina Försäkringar är idag landets femte största försäkringsgivare inom sakförsäkringar.

GAR-BO
GAR-BO har stor erfarenhet som försäkrings- och garantigivare. Vi ger våra uppdragsgivare bästa möjliga skydd med flera olika försäkringar och andra lösningar för nya hus.

Insplanet
Nordens ledande skade- försäkringsbolag.

Ofms – Oberoende Försäkringsmäklare i Skåne
Vi på OFMS arbetar med private- och företagskonomisk rådgivning, där vår målsättning är att ge Er som kund en opartisk analys av Er ekonomiska situation. Genom vår erfarenhet ger vi Er kunskap om dagens pensionssystem, samt spar- och finansmarknad.

Mina Försäkringar
Mina försäkringar hjälper dig att teckna den bästa och mest prisvärda barnförsäkringen, livförsäkringen, olycksfallsförsäkringen samt pensionsförsäkringen.

Privata Försäkringar
Hitta och jämför försäkringar för bil, hem villa helt kostnadsfritt!

SmartaFörsäkringar
SmartaFörsäkringar är en nytänkande oberoende försäkringsförmedlare i Östergötland. Vi hjälper Dig med alla typer av pensionslösningar och hela familjens försäkringar. Helt Kostnadsfritt! Spara tusenlappar.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *