flyttlada

Du kan köpa eller hyra din bostad. Vissa kommuner har en bostadsförmedling där du kan ställa dig i bostadskö. De privata hyresvärdarna och bostadsföretagen har egna förmedlingar dit du kan anmäla ditt intresse. Flyttar du hemifrån är det mycket du ska tänka på och planera inför. Här får du tips och råd.

Du kan få bostadsbidrag om du har svårt att klara av dina boendekostnader. Om du får ett arbete på en annan ort och måste flytta kan du söka flyttbidrag.

Bostadsinformation
Här finns information om vad ni bör tänka på vid husköp. Läs om dolda fel, vad man bör tänka på vid en budgivning och vikten av att ha en besiktningsman. När ni har bestämt er för ett bostadsköp hittar ni även information om olika bolåneinstitut för att finansiera ert boende.

Boliga.se
Boliga.se är en bostadsportal där du kan söka bostader till salu i Sverige och hitta prisinformation om dessa. Boliga.se är till för att hjälpa konsumenterna att få överblick över bostadsmarknaden, precis som det redan är möjligt för konsumenter på andra marknader. Det som skiljer Boliga.se ifrån andra bostadssökningar, är först och främst information om hur länge bostäderna har varit till salu och om de har sänkts eller höjts i pris inom denna period.
På Boliga.se hittar du också en mycket lättanvändlig kartsökning där du kan söka i alla bostäderna direkt på en karta.

Booli
Booli är en sökmotor för bostäder och bostadsinformation – ett lättanvänt och snabbt verktyg för att söka bostäder till salu. Enklast är att likna oss vid Google med skillnaden att vi enbart inriktar oss på information som rör bostäder.

Bovision.se
Sök bostäder i hela Sverige – Hus, villor och lägenheter. Bovision.se är en oberoende bostadssajt som är en blandning mellan sökmotor och marknadsplats. Här möts köpare och säljare, hyresgäster och hyresvärdar via mäklare, uthyrare och förmedlare. Privatpersoner kan därmed inte annonsera sina bostäder direkt på marknadsplatsen.

Hemnet.se
Sveriges mest besökta bostadsmarknad på nätet.
Sveriges fastighetsförmedlare startade redan 1998 en gemensam databas – Hemnet. Den omfattar nästan alla landets bostäder som är till försäljning genom landets fastighetsmäklare. Det gör det enkelt för dig att hitta din nästa bostad och för fastighetsmäklarna innebär Hemnet samordningens alla fördelar. Kort sagt, genom Hemnet har köpare och säljare lättare att hitta varandra.

På Hemnet hittar du alltid ett stort utbud av villor, bostadsrätter och fritidshus som är till salu. Du kan enkelt och effektivt leta bostad över hela landet.

Hyra Bostad 
Vi listar nästan alla privata hyresvärdar som hyr ut lägenheter i Sverige samt flera andrahandsannonser och ser gärna att fler får kännedom om möjligheten att söka bostad via oss. Vi är gratis att använda.

ÖVRIGA LÄNKAR

http://byggaom.se
100 tips om hur du får ditt drömkök eller drömbadrum till lägsta kostnad

http://hyra-antibes.com
Hyr en lägenhet i Antibes!

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *