Länkskafferiet
Här hittar du länkar till webbplatser som du kan använda i skolarbetet.

Skolplus
På Skolplus hittar du digitala resurser, övningar och lektioner för grundskolan. En stor del av materialet är avsett att användas i klassrumsmiljö av eller under överseende av en lärare på interaktiv skrivtavla, med dataprojektor eller på dataskärm. Det finns även övningar och spel som kan även användas av eleverna själva. Självklart går det även bra att använda materialet privat i hemundervisning.

Skolbilder.com
På vår webbsida erbjuder vi ett brett urval av sidor med målarbilder, teckningar och foton. Allt innehåll är klassificerat enligt teman som är vanliga i grundskolan. Sidorna med målarbilder att färglägga är specialutformade så att de kan användas under hela skolåret.

Skollyftet
Skollyftet är, och förblir, en samlingsplats av lärare och andra som verkar i, och för, skolan och förskolan och vårt primära syfte är att bidra till en bättre och likvärdigare skola för alla de barn och unga som idag får en undermålig skolgång. Ett sekundärt syfte är att ge lärare möjlighet att ta plats på skoldebattens arena och göra sina röster hörda.

1 kommentar

Emil · 10 oktober, 2014 kl. 10:22

Även http://www.vokabular.se är en bra skollänk! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *