Barnfamiljen
Vi på Barnfamiljen.com har försökt att ha så få knappar som möjligt. Nästan alla symboler och rutor är klickbara och leder dig till spännande och intressanta ställen. Ibland kanske det känns som en knapp saknas, låt då nyfikenheten styra och prova att klicka på bilder eller texter för att se vad som händer!

Barns Rättigheter
FN:s konvention om barns rättigheter

Barnsajten För Vuxna
Mötesplats för föräldrar i Sverige

Barntotal.se
När du vill veta mer om barn och graviditet. Medlemsblogg, forum, faktabank med mera.

Barnens Turistguide
Barnens Turistguide – Artiklar, länkar och semestertips för ressugna barnfamiljer. Fakta och diskussionsforum om resor och turistinformation.

Barnvisor.net – Svenska utskriftsvänliga barnvisor
Utskriftsvänliga texter till Svenska barnvisor, du kan lyssna på visorna, skicka in din egen text, och även skicka vidare sångtexten till din eller någon väns email, allt detta och mycket mer hos barnvisor.net!

Bris
Stöd BRIS! Många barn i vårt avlånga land mår inte så bra som de borde och förtjänar! De behöver oss!

DinSäkerhet

Familjeliv
Mötesplatsen för dig som planerar barn, är gravid eller förälder. Massor av gratis tjänster såsom forum, egen föräldrasida, barnsidor, graviditetskalender m.m. Allt naturligtvis med egna uppladdade bilder.

Föräldrarvrålet
Nu får det bli en ändring!
Vi är pappor, mammor, bonusföräldrar, farmödrar, morbröder, gammelmostrar, storasystrar, gudfäder och vänner. Och nu sätter vi ned foten! Vi vill se en politik som på allvar kan rädda barnen vi älskar från en framtid med oåterkalleliga klimatförändringar – en situation som de varken har orsakat eller fått en chans att försöka stoppa.

Sveriges makalösa föräldrar
Vill samla och sprida kunskap och information om villkoren för ensamstående föräldrar och deras barn oavsett vilken slags familjebildning de lever i.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *