Den sista vilan
Planera begravning eller bearbeta sorg, prata med andra och få stöd. Lägg upp gratis minnessidor. Hitta leverantörer till minnesprodukter och saker kring begravning.

Begravningssidan – Allt om begravning
Artiklar om Begravning. Läs om hur en begravning går till och få tips om hur du förbereder dig på bästa sätt.

Ett dödsfall kommer ofta som en chock och det kan vara svårt att veta vad man ska göra. En begravningsbyrå kan hjälpa dig med det mesta, men avsett om du väljer att ta hjälp eller ej, är det nyttigt lära sig om vad man behöver göra.

På Begravningssidan hittar du allt du behöver veta om begravning. Välkommen!

Euroflorist
I EuroFlorists webbutik kan du välja begravningsblommor i lugn och ro. Vi har både kistdekorationer, begravningskransar och sorgbuketter. Våra professionella florister levererar direkt till begravningen.

Efterlevandeguiden – För dig i sorg!
ett samarbete mellan myndigheter för att göra det enklare för dig och mig som har förlorat någon nära och kära. De tar upp vad som händer direkt efter ett dödsfall och sedan vad som händer flera månader efter.

Familjens jurist
Ett tips är att kontakta någon jurist som är duktig på detta med arv och bodelningar för jag lovar dig, det är en djungel av lagar och paragrafer som ibland är rena kinesiskan för en lekman.

Fonus.se
Fonus är den mest anlitade och den enda rikstäckande begravningsbyrån i Sverige. Hos oss får du hjälp med allt, från dödsfall och begravning till bouppteckning och arvskifte. Vi har jour dygnet runt.

Gravar.se
gravar.se är sökmotorn för dig som letar information om en vän, släkting eller annan person som är avliden. Gravar.se är även utmärkt för dig som t.ex. släktforskar då du får fram information om var den avlidne finns begravd samt information om andra släktingar inom samma gravplats.

Gravstenar
En konsumentorienterad samlingssida om gravstenar, gravvårdar och allt annat som hör till.

Gravstensbutiken.com
Gravstensbutiken är en del av Gravvård Stockholm. Vi erbjuder ett brett sortiment av gravstenar, du kan beställa direkt på hemsidan. Vi erbjuder även inskriptioner, Ommålning & förgyllning av text på gravstenar, rengöring & riktning av gravstenar & övriga stenhuggeri & kyrkogårds arbeten.

Gravvårdsfirman
Gravvårdsfirman är ett traditionellt gravstensföretag med ett brett kunnande när det gäller gravvårdar, gravplats och kyrkogårdar. Vi utför arbeten över hela Stockholm med omnejd. Välkommen att ta kontakt med oss så hjälper vi dig med allt som rör gravstenar. Hemort: Stockholm

Skogskyrkogården
Skogskyrkogården är känd över hela världen. Den finns med på Unescos världsarvslista och lockar med sin arkitektur och natur besökare från världens alla hörn. Välkommen att ta del av en unik upplevelse. Hemort: Stockholm

Stockholmssolist.se
Stockholmssolist.se samlar de sångsolister som sjunger på dop, namnvigningar, vigslar och begravningar i Stockholmsområdet.

Svenska Kyrkan
Svenska kyrkan har huvudansvaret för begravningsverksamheten och förvaltningen av allmänna och särskilda begravningsplatser.

Sök kyrkor i Sverige – Kyrkokartan.se
Sök, kommentera och recensera kyrkor i Sverige!

WiLa Stenhuggeri
WiLa Stenhuggeri levererar gravstenar över hela Sverige. Vi är belägna i Solna intill Karolinska sjukhuset. Vi har med tiden samlat på oss en mängd kunskaper som vi tillsammans med er kan använda för att ta fram en fin och minnesvärd gravsten.

Västberga Blommor – blommor till begravning & fest
Hos oss kan du beställa allt från buketter, begravningsblommor, bröllop till självvattnande planterings lådor & julgrupper.

Vi har även plantor, blommande krukväxter, gröna krukväxter, snittblommor, snittgrönt, prydnadssaker, presenter, kransar, granris, granrisdekorationer, floretter, krukor, vaser, gravljus, gravlyktor, gravvaser, batteriljus, marschaller, lyktor, presentkort & mycket annat. Besök oss i butiken! vi finns vid Västberga kyrkogård i Hägersten

Västberga Gravvårdar
Välkommen till Västberga Blommor & Gravvårdar, vi har allt för din gravplats.

Hos oss kan du beställa gravstenar, inskriptioner, ommålning och förgyllning av texter på gravstenar. Du kan även beställa rengöring & riktning av gravstenar, blommor till begravning, självvattnande planteringslådor och övriga stenhuggeri och kyrkogårdsarbeten. Vi utför arbeten på alla Stockholms kyrkogårdar.

Vi har även: buketter, plantor, krukväxter, snittblommor, snittgrönt, julgrupper, prydnadssaker, presenter, kransar, granrisdekorationer, krukor, stort sortiment av gravljus, gravlyktor, gravvaser, granitvaser och mycket annat.

ÖVRIGA LÄNKAR

SAMS
Till stöd för människor i sorg.

Sorg.se
Vill du hjälpa människor i sorg?
Svenska Institutet för Sorgbearbetning är ett utbildningsföretag vars verksamhetsidé är att ge människor tillgång till en metod för känslomässig läkning efter dödsfall, separationer och andra förluster.
Vi hjälper människor i sorg, men utbildar även andra som möter sörjande. Vi anordnar dessutom uppdragsutbildningar åt bl.a. företag, kommuner och skolor. Årligen går omkring 500 personer våra kurser.

 

1 kommentar

Vill du hjälpa människor i sorg? | Sverigesurfen.se · 13 februari, 2013 kl. 06:24

[…] Begravning […]

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *