FreedomFinance
Freedom Finance är en oberoende låneförmedlare som samlat flera långivare och deras olika lån under ett och samma tak. Du slipper lägga tid på att hitta en lånelösning. Vi gör det åt dig – utan att det kostar något extra!

Föreningssparbanken
Swedbank har sina rötter i den svenska sparbanksrörelsen, vars historia sträcker sig tillbaka till 1820. Närheten till kunden och det lokala samhället har varit i fokus ända sedan starten.

GE Money Bank
Vårt jobb är att ge dig banktjänster som du vill ha dem. Oavsett vem du är. Och oavsett var du bor.

Handelsbanken
Handelsbanken ligger i år igen (2010) på första plats vad gäller kundnöjdhet bland storbankerna. Placeringen gäller såväl privat- som företagssidan. Det känner vi oss både stolta och glada över.

ICA Banken
ICA-koncernen är ett av norra europas ledande detaljhandelsföretag med cirka 2 200 egna och handlarägda butiker i Sverige, Norge, Estland, Lettland och Litauen. I gruppen ingår ICA Sverige, ICA Norge, Rimi Baltic och fastighetsbolaget ICA Fastigheter samt ICA Banken som erbjuder finansiella tjänster till kunder i Sverige.

Ikanobanken
Ikano Bank SE erbjuder säljstödjande finansiering till återförsäljare och leverantörer inom detaljhandeln. Dessutom erbjuder vi enklare bankprodukter direkt till privatpersoner.

JAK Medlemsbank
Ett lån i JAK Medlemsbank ger god ekonomi i längden.

Konsument.se
Jämför lån, kreditkort & försäkringar. 

Länsförsäkringar
Länsförsäkringar är ett komplett finansiellt varuhus som kan ordna det mesta som har med din trygghet att göra. Inte bara skydd för din familj och dina ägodelar, och inte bara det som har med pengar att göra, utan både och. Allt samlat på ett ställe.

Nordea
Nordeas vision är att vara en “great European bank”, erkänd för sina medarbetare, som skapar betydande värde för kunder och aktieägare.

Privatekonomin.se
Här hittar du information om olika typer av lån. 

Privatlån.net
Hjälper dig att jämföra räntor och andra villkor för olika typer av lån. 

SEB
SEB är en av Europas ledande banker. Vår framgång bygger på nytänkande, internationell närvaro och långa, starka relationer. Så har det varit i mer än 150 år. Vi vänder oss till företag och privatpersoner med höga krav. Och vi lovar dem en berikande relation. SEB förändras ständigt för att möta nya tider, marknader och människor. SEB gör livet lättare, i alla dess skeden. Vi har alltid månat om att bidra till samhällets utveckling.

Skandiabanken
Skandia är en av världens ledande leverantörer av lösningar för ekonomisk trygghet och långsiktigt sparande.

Swedbank
Swedbank har sina rötter i den svenska sparbanksrörelsen, vars historia sträcker sig tillbaka till 1820. Närheten till kunden och det lokala samhället har varit i fokus ända sedan starten. Vårt syfte är att främja en sund och hållbar ekonomi för de många. Detta innebär att vi verkar för en balanserad ekonomi som ger välbefinnande både för individen och för samhället i stort.

2 kommentarer

Christer Lindstedt · 8 februari, 2013 kl. 10:03

Tack för en utmärkt webb, den behövs verkligen i dagens samhälle! Vill tippsa om den räntefria banken som kan vara ett alternativ för många som behöver läna pengar och inte hamna i en räntefälla. Har själv använt denna bank i många år. Goda hälsningar Christer

Carl Stridsberg · 8 februari, 2013 kl. 12:42

Hej Christer!

Tack för tipset! Lagt in den nu! 🙂

Bästa hälsningar
Carl Stridsberg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *