Lägg till en länk till din hemsida/blogg. Det är helt gratis!

SverigeSurfen, som har funnits på nätet sedan 2002, är en liten, enkel länkkatalog, med länkar till svenska webbplatser från olika situationer i livet samt nyheter inom olika kategorier. Länktipsen kommer från användare samt från manuell inhämtning till nytta och glädje för allmänheten. Att lägga till ett länktips är helt gratis och vi har inga återlänkningskrav men är tacksamma om man länkar tillbaka till oss eller tipsar om oss på annat sätt.  Gäller företag, privata hemsidor eller bloggar, föreningar och organisationer. Ditt länktips hanterar vi snarast och beroende på hur många länktips som kommer in publicerar vi den inom en vecka, ibland samma dag eller nästkommande!

 • OBS! DU MÅSTE LÄGGA TILL EN BILD! LÄNKTIPS UTAN BILDER GODKÄNNS EJ! BILDEN MÅSTE VARA I LIGGANDE FORMAT! 
  Det är det nya kravet. Vi har börjat med det för att undvika spam. Samt för att det ger vår sajt ett bättre helhetsintryck. Lägg in en bild som du själv äger. Bildformat, liggande, EX; 1200 x 700 px eller högre. Har du inte en egen bild, leta till exempel på pixabay.com, eller någon annan bildbyrå som erbjuder gratisbilder, efter någon gratisbild och något som påminner om din verksamhet/blogg. Bäst är förstås att du lägger upp en bild du själv äger. Du ansvarar själv för bilden du lägger upp! Glöm inte lägga upp fotografens namn… är det pixabay, skriv det.
  ALTERNATIVT kan du ta ett ”Skärmklipp” av din hemsida/blogg. Läs mer här om hur du gör det i Windows 7/8.1/10 

OBS! Vi granskar alla länktips manuellt innan godkännande!
Våra villkor       

 • Ange ditt namn.
 • Används för att motverka spam, kommer inte visas publikt.
 • Ange titel för ditt länktips.
 • Ange innehållet för ditt länktips, glöm inte det viktigaste, nämligen en länk.
 • Ange kategori(er) som passar bäst för ditt länktips. Använd shift+klick för att markera flera.
 • Ange ämnestaggar/etiketter som passar in på ditt länktips.
 • Ange en bild för att illustrera ditt länktips (Rättigheter krävs för bilder. Du ger även Sverigesurfen rätt att visa bilden tillsammans med ditt länktips på sverigesurfen.se).
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

1 kommentar

Höstligt erbjudande till företag i Laholm! - LoveLaholm · 5 oktober, 2017 kl. 10:39

[…] – Liten länkkatalog där det är gratis att lägga in en länk till sin hemsida/blogg Lägg till länk på Sverigesurfen.se här Sverigesurfen.se på […]