Lägg till en länk till din hemsida/blogg. Det är helt gratis!

SverigeSurfen, som har funnits på nätet sedan 2002, är en liten, enkel länkkatalog, med länkar till svenska webbplatser från olika situationer i livet samt nyheter inom olika kategorier. Länktipsen kommer från användare samt från manuell inhämtning till nytta och glädje för allmänheten. Gäller företag, privata hemsidor eller bloggar, föreningar och organisationer. Ditt länktips hanterar vi snarast och beroende på hur många länktips som kommer in publicerar vi den inom en vecka, ibland samma dag eller nästkommande!
OBS! Du måste lägga till en bild som är din egen eller som du lånat från någon bildbyrå. Bildformat; ca 1920 x 500 px.

Mer om bilden
Det man måste tänka på är att bilderna beskärs i två olika format. Ett är mer fyrkantigt och det andra mer avlångt. Det kan med andra ord vara rätt lurigt att få till bra bilder. Förutom det så behöver man även ha i åtanke att bilderna kommer att se olika ut beroende på vilken upplösning man har på skärmen när man besöker sidan.
Vi tror att man behöver tänka på bilderna som mer symboliska och undvika bilder med texter osv. Sen bör man försöka få till bilder där objektet man vill visa finns i mitten av bilder för bästa resultat.”

Vi granskar alla länktips manuellt innan godkännande! Se först våra villkor här!

 

Ange rubrik för ditt länktips.

Ange innehållet för ditt länktips, glöm inte det viktigaste, nämligen en länk.

Ange kategori(er) som passar bäst för ditt länktips.

Ange ämnestaggar/etiketter som passar in på ditt länktips. Separera flera taggar med kommatecken.

Ange en bild för att illustrera ditt länktips (Rättigheter krävs för bilder. Du ger även Sverigesurfen rätt att visa bilden tillsammans med ditt länktips på sverigesurfen.se).

Ange ditt namn.

Används för att motverka spam, kommer inte visas publikt.

För att motverka spam