Turneringsguiden.se tillhandahåller information om träningsläger och cuper för idrottslag.

Turneringsguiden.se är ingen resebyrå och förmedlar inga resetjänster utan är enbart en informations hemsida där föreningar, resebyråer och arrangörer kan sprida sin information om sina event. Att använda Turneringsguiden.se som informationstjänst är helt gratis. Turneringsguiden.se

Annonsera cuper och på Turneringsguiden är helt kostnadsfritt. Turneringsguiden tar inte ut någon kostnad för annonser om du som företag, förening eller hotell vill annonsera era cuper på vår hemsida. För dig som resenär kostar det ingenting att använda Turneringsguiden och vi lägger aldrig på några avgifter. Turneringsguiden kan tjäna pengar på affiliate länkar som länkar till flyghemsidor resebyråer, hotellbokningssajter och övriga tjänster eller reklamsajter.

Turneringsguiden drivs av Gothia Sportstravelsom är en resebyrå som arrangerar träningsläger, sportresor och cupresor för svenska privatpersoner och idrottsklubbar. Gothia Sportstravel driver Turneringsguiden i syfte om att upplysa och informera om om träningsläger och hjälpa föreningar att nå ut med sina cuper som är så viktiga för öka intäkterna till svenskt föreningsliv.

Läs mer på Turneringsguiden.se

Bilden; Foto; PixabayCarl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.