Den digitala plattformen Humbo är skapad av resenärer för resenärer. Teamet bakom ville skapa en plattform där de shjälva kunde samla alla resmål man besökt och också alla de resmål man drömmer om att besöka i framtiden.

Gänget lanserade först en webbplats på humbo.com och nyligen även en App för att skapa bucketlists.

Vi ville skapa en smidig och rolig tjänst där man kan samla både platser man varit på och platser man vill resa till i framtiden. Redan den första versionen av Humbo hade en del galna grejer med väderdata från 3 300 väderstationer utspridda i alla världens hörn och fler än 700 000 bilder på allt från små byar i Alperna till megastäder i Asien, det säger Anders Palm som är en av grundarna till Humbo.

Humbo bygger på en mängd datakällor för att kunna samla världens alla resmål i ett smidigt gränssnitt. Som användare hittar man topplistor, bilder, väderinfo, recensioner från andra användare och kan enkelt skapa egna listor med resmål. Man får även en vacker karta med platser som man redan besökt.

Skapa bucketlist


Kategorier: Resesajter

Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *