Som de flesta vet så är GlitterTassen Hunddagis ett familjärt hunddagis som endast använder reko metoder. Det innebär att vi avstår från både fysisk och psykisk bestraffning. Vi behandlar hundarna som vi själva behandlar våra… med massor utav kärlek & omsorg!

GlitterTassen Hunddagis ligger i Göteborg, cirka 3-5 minuters promenadväg från radiomotet. Det är även väldigt smidigt att ta sig hit med bil då vi har gratisparkeringar precis utanför dörren. Vissa av våra kunder väljer till och med att ställa bilen utanför dagiset över dagen för att sedan cykla till jobbet.

Varför ska man välja GlitterTassen Hunddagis i Göteborg?
Hos oss är vi väldigt måna om att hundarna ska må bra! Vi har därför en inskolning för att se till så att hunden trivs hos oss. Däremot kan det för vissa hundar visa sig först efter 3 veckor att de inte gillar hunddagis. Så första månaden är en så kallad inskolningsmånad. Det innebär att både du och dagiset kan säga upp platsen med omedelbar verkar under första månaden om hunden inte skulle trivas. Därefter är det 2 månaders uppsägningstid.Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.