I Stockholm finns det ett brett utbud av nagelsalonger, däremot kan det vara svårt att veta vilka salonger som erbjuder hög kvalité och professionell design. NagelsalongStockholm.se listar Stockholms bästa nagelsalonger baserat på aktuella kundbetyg på Google Recensioner. Vi har därmed gjort det enkelt för alla som snabbt vill hitta en populär nagelsalong, oavsett om du leter efter en salong på Södermalm, Östermalm, Kungsholmen eller i Vasastan.

Enligt vår senaste undersökning finns det totalt 50 st nagelsalonger i Stockholm som har ett kundbetyg över 4,0 av 5 på Google. Flest nagelsalonger med höga kundbetyg  finns i Vasastan. Där finns det 17 st nagelsalonger som alla har ett kundbetyg som överstiger 4,0 av 5.

Förutom att välja en nagelsalong med nöjda kunder, finns det ett flertal andra saker att tänka på som exempelvis:

  • Om du är intresserad av en mer avancerad design, kom ihåg att kontrollera vem som ska utföra din behandling och om denna person har tillräckligt med erfarenhet. Om du är osäker, be salongen skicka över referenser som exempelvis bilder på tidigare utförda behandlingar.
  • Undvik nagelsalonger med orimligt låga priser, då det finns en stor risk att dessa salonger har medarbetare som är anställda med dåliga arbetsvillkor.
  • Undvik nagelförlängning med akryl på grund av hälsoriskerna med formaldehyd.

 Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.