Kiropraktor Stockholm som befinner sig på Maria sjukhus, Wollmar Yxkullsgatan 25, är ett företag som fokuserar sig på vård till ökad rörlighet och minskad smärta utan medicin samt kirurgi. Många tror inte att endast ”knäckande” av vissa kroppsdelar hjälper mot rörligheten och smärtan. Dock är detta vetenskapligt bevisat och genom att ”knäcka” minskas trycket i ledskapelsen genom att gasbubblor friges.

För de flesta är detta mycket mer hälsosamt jämfört med att stoppa i sig massa piller i form utav medicin. Kroppen är inte skapt till att ta piller och därför blir detta en ledande process. Flera som sitter stilla idag på jobbet i en stol sitter ofta något snett åt ett viss håll utan att ens veta om det. Detta leder snabbt till en spridning som gör att hela kroppen blir sned.

För att lindra detta behövs du återställas med en gastömning i lederna vilket gör att du kan sitta och stå rakt igen.  Känner du igen dig och hade velat testa en alternativ metod till traditionell medicin. Titta då in hos Kiropraktor Stockholm i Slussen redan idag eller boka en tid på hemsidan!Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.