Nu börjar nedräkningen för Outdoor Festival STHLM – en utefestival laddad med aktiviteter och äventyr. Den 20-22 maj fylls en friluftscamp på centrala Djurgården med en mångfald av spännande upplevelser och framför allt massor av prova-på-aktiviteter. Under de tre dagarna förväntas omkring 20,000 besökare ta del av årets händelse inom svenskt friluftsliv.

Text & Bild; NOA Outdoor Festival

Festivalen riktar sig till alla som gillar friluftsliv, såväl erfarna entusiaster som nya personer i naturen, familjer, vuxna som barn. Bland alla aktiviteter finns utställningar, workshops, nyheter, föredragningar, tävlingar, måltider och skön samvaro. Allt från ledande varumärken till besöksnäring i framkant. Festivalen innehåller över 40 olika clinics och prova-på-aktiviteter, bl.a. paddling, vandringstips, MTB-bana, flugfiske, klättring, naturfoto, yoga, utematlagning, naturguidningar, täljskola, fågelskådning, vård av utrustning, studio sovutrustning, resor till vildmarken, smakupplevelser, äventyrsbana för barn. Inspirationsföreläsningar av bl.a. Renata Chlumska, Linda Åkerberg och Jonathan Stenvall.

För den som vill genomföra utefesten fullt ut är det möjligt att köpa ett festivalpass som ger tillgång till ännu större upplevelse och speciellt utvalda prova-på-aktiviteter. Dessutom finns chansen att vinna fina priser genom publiktävlingen Outdoor Festival Adventure Trail. För den som vinner första pris ingår en tågresa till Lappland med övernattning på tre olika exklusiva anläggningar. Festivalens programvärd är äventyrsprofilen Renata Chlumska.

OM Outdoor Festival STHLM
Vi bygger en digital lägereld där människor och företag inom friluftsliv, fiske och jakt möts. En app för friluftsentusiaster för att bli inspirerad, informerad och få nya insikter. Erfaren eller inte, upptäck friluftslivets fantastiska värld med oss.

RELEVANTA LÄNKAR  (Öppnas i ett nytt fönster)
Läs mer på Outdoorfestival.se/festivalpass och hitta biljetter på TicketMaster
Outdoor Festival STHLM
Boka Festivalpass – TicketMaster
Nordic Outdoor Adventures

Text & Bild; NOA Outdoor FestivalCarl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.