Äntligen så ska jag och mina kompisar Amanda, Katrin och Maria åka med på en visningsresa till Cypern med ett glatt gäng. Det ska bli så skönt att få känna solen och se Cyperns underbara natur och äta god medelhavsmat.

Inte minst så ska det bli superintressant att få se de billiga och bra projekten som norra Cypern har att erbjuda. Jag fick kontakt med personalen på Nice Feeling Homes som berättade om deras visningsresor.

De erbjuder lägenheter från 400.000 svenska kr med avbetalningsplaner på upp till fem år. När de berättade om visningsresorna så trodde jag att det var för bra för att vara sant. Vi behöver endast stå för kostnaden av flygbiljetterna och de ordnar gratis boende.

Ser fram emot att få se alla dessa magiska lägenheter och villor i Kyrenia och att få promenera på de långa stränderna i Famagusta. Har även läst om att man kan se vilda åsnor och havssköldpaddor i det fria. Häng med till Cypern.Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se, https://lovelaholm.se och onlinekatalogen, https://sverigesurfen.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn