För oss trädgårdsälskare – Våren kommer till Stockholmsmässan och med den Nordiska Trädgårdar! Efter tre år är det äntligen åter dags att slå upp dörrarna till Nordens största trädgårdsmässa, som pågår 31 mars-3 april.

Text & Bild; Stockholmsmässan

”Det har varit osäkert in i det sista, men vilket glädjebesked, att vi äntligen kan öppna upp och välkomna besökare och utställare från hela landet. Det är tre år sedan senaste mässan. Nu råder det full aktivitet och glädje här på mässan. Det känns härligt att återigen få sprida odlingsglädje och ge en föraning om våren och framtiden”, säger Kristian Sewén, projektledare Nordiska Trädgårdar.

Nordiska Trädgårdar är platsen för alla som älskar trädgård och odling. Under de senaste åren har branschen sett ett ökat intresse för både trädgård och odling så när Nordiska Trädgårdar 2022 nu slår upp portarna veckan efter vårdagsjämningen är intresset stort bland besökare och utställare. Nordiska Trädgårdar pågår under fyra dagar och nära 300 utställare kommer att fylla mässans största mässhall och visa upp nyheter, sälja plantor, fröer, lökar, sättpotatis, blommor, trädgårdsverktyg och allt annat som behövs för en trädgård eller balkong som ska prunka. Besökarna kommer mötas av inspirerande utställningar och kunna ta del av spännande scenprogram.

Trädgårdsmässan pågår 31 mars-3 april och arrangeras i samarbete med FOR, Fritidsodlingens Riksorganisation.

OM Stockholmsmässan
Stockholmsmässan är Nordens största mötesplats med ett 70-tal branschledande mässor, hundratals nationella och internationella kongresser, konferenser och events per år. Mäss- och kongressanläggningen är certifierade enligt ISO 20121 – hållbarhet vid evenemang och är den till ytan största med sina 70 000 kvm utställningsyta.

RELEVANTA LÄNKAR  (Öppnas i ett nytt fönster)
Läs mer på hemsidan
Biljetterna finns till försäljning här!
Stockholmsmässan
FOR, Fritidsodlingens Riksorganisation

Text & Bild; StockholmsmässanCarl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.