Vill ni få er organisationens varumärke att nå nya höjder genom att synas i högre grad i rätt kanaler? Då kan ni vara i behov av en vass och erfaren marknadskommunikatör. SteadyGo.se erbjuder konsultation inom marknadskommunikation anpassad efter ert behov och plånbok.

Nå nya mål och utveckla er marknadsposition
Med rätt kommunikationsstrategi kan ert företag eller organisation få ökat förtroende och bygga relationer med såväl kunder, medarbetare eller intressanta samarbetspartners. Tillsammans med er skräddarsys en kommunikationsplan utformad efter era önskade mål, visioner, tonalitet och förutsättningar. Därefter skapar SteadyGo innehåll enligt överenskommen kommunikationsplan.

SteadyGo erbjuder bland annat dessa tjänster:
Google Ads-konsult
SEO-konsult / Sökordsoptimering
Marknadskoordinator
Content marketing/Innehållsmarknadsföring (Text, bild och film)
Marknadsföring Sociala Medier – Facebook, LinkedIn, Instagram m.fl.

En marknadskommunikatör är en bred roll som kräver bred kompetens. SteadyGo kan hjälpa er på samtliga fronter. Alltifrån att kravställa mot marknadsföringsbyråer för er räkning till att på egen hand styra er marknadsföring.

Vart som helst i Sverige
Konsultation inom marknadskommunikation erbjuds till organisationer i hela Sverige. SteadyGo har sin bas i Heby kommun, mellan Uppsala och Västerås, och kan smidigt ta sig fysiskt till organisationer och företag i hela östra Svealand, inklusive hela Stockholmsregionen. I dagens digitala klimat är distans inte ett hinder för att hjälpa ett företag och organisationer utanför detta geografiska område. Därför erbjuds SteadyGo marknadskommunikativa tjänster över hela landet.

Att hyra in spetskompetens
Det finns flera fördelar med att hyra in konsultation före att rekrytera en marknadskoordinator. En stor fördel är att ni kan styra uppdragets omfattning efter behov. En annan fördel är att ni omedelbart får in spetskompetens till organisationen och slipper spendera resurser på en rekryteringsprocess och inlärningsfas.
Är ert företag mitt i en expansionsfas eller övergångsperiod så kan en nyrekrytering kännas väldigt osäkert. Då är det mer fördelaktigt att kunna styra uppdragets omfattning efter behov.

Välkommen att kontakta SteadyGo för konsultation inom marknadskommunikation.Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.