Passion – det är grunden för Caixeiros lantbrukshistoria. Den uråldriga traditionen och kunskapen har förts vidare i generationer. CAIXEIRO SIGNATUREs olivolja kommer från en noggrann sortering av de traditionella olivsorterna: Cobrançosa, Madural, Verdeal och Transmontana. Dessa är tillverkade och förvarade separat för att förhöja den specifika smaken som varje sort har individuellt, med exakta proportioner mellan blandningarna. På så sätt uppnår man målet om att skapa en unik smakprofil. Högkvalitativ Portugisisk olivolja får man fram direkt från oliver, endast genom mekanisk tillverkningsprocess.

Senaste utmärkelser: Guldmedalj för den bästa ekologiska olivoljan – BIOL XXVI International Prize, Bari, 15 april 2021. 

2021 16th China International Olive Oil Competition – Bronze Olive Organic

Varför är olivolja det bästa valet?

  • Rik på enkelomättat fett – det fett som faktiskt är bra och hälsosamt för hjärtat.
  • Rik på antioxidanter med kraftfull anti-inflammatorisk effekt.
  • Produktionen av oljan är miljövänlig
  • Utmärkt för stekning.
  • Flaska med elegant design som bidrar till en vacker bordsdukning.
  • Den perfekta och samtidigt nyttiga presenten att ge till nära och kära


Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *