ABUS – Om företaget

ABUS Kransystem i Sverige har utvecklats till en av de största på marknaden inom sitt segment, standardiserade industrikranar, med lyftkapacitet från 80 kg upp till 120 ton. Den framstående marknadspositionen har uppnåtts genom bl a:

  • Via ett väl utbyggt återförsäljarenät över hela Sverige, från Kristianstad till Kiruna med totalt ca 110 medarbetare.
  • Omfattande rådgivning och teknisk support vid projekt, service & utbildning.
  • Nyckellösningar för slutkunder. Vi erbjuder inte bara en teknisk lösning av lyft, utan kan även erbjuda kranbanor, lyftverktyg t ex vakuum- och magnetlyft, ordna montagebesiktningar via besiktningsorgan m m. Detta ger slutkunden en stor trygghet med ett samarbete via ABUS.
  • Professionell service & underhåll via väl utbildade tekniker. Vi åtar oss även service av andra kranfabrikat, portar, liftar m m. På så sätt kan ni effektivt samla all aktuell service hos en leverantör.
  • Genom ett effektivt samarbete inom återförsäljareleden kan vi även erbjuda nationella servicekontrakt för större företag med verksamheter på olika orter inom Sverige.
  • ABUS erbjuder hög kvalitet till rätt pris och dessutom till korta leveranstider.

 Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *