Hemleverans av tak

I all enkelhet går det att beställa ditt nya tak hos Plåtgrosissten. Med några knapptryck så är leveransen på gång. En av fördelarna är att du får experthjälp med att beräkna fram det du behöver till ditt tak. Har du kunskapen att beräkna själv så kan du beställa ditt tak direkt på hemsidan. Hemleveranser kan ske med kranbil som lastar av dina produkter hemma hos dig. Korta leveranstider, hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser är något som plåtgrossisten är känd för. Plåtgrossisten har under många år levererat tak till nöjda kunder över hela Sverige.

Svensk kvalitetsplåt i modern design

Vi samarbetar med marknadsledande tillverkare och leverantörer. Vi säljer enbart kvalitetsprodukter som är testade, godkända och har långa garantier. Med rätt produkter har vi byggt upp bra relationer med våra kunder som gör att vår hemsida växer. Bröderna Norling som äger Plåtgrossisten har varit verksam i branschen under väldigt många år. Det har gjort att vi har en bred erfarenhet inom takbranschen och kan ge bra råd vid ett takbyte.

Produkterna vi säljer kommer från ett flertal olika leverantörer. Det finns ett brett utbud på hemsidan med allt från de modernaste klickprofilerna till högprofiler och vanlig korrugerad takplåt. Hos oss finns något som passar alla tak. Något som visat sig vara väldigt populärt är klicktak som ser ut som ett falsat plåttak. Till en relativt låg kostnad kan du få ett riktigt snyggt tak som både skyddar din villa från väder och vind samt ger ditt hus ett extra lyft.Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *