Flyttfirma i Stockholm

Fungerande Flytt är en proffessionel flyttfirma i Stockholm med konkurrentkraftiga priser

Flexibla tjänster för privatpersoner och företag

Vår uppgift är att göra din flytt så smidig, trygg och effektiv som möjligt. Vid beställning av flytthjälp från oss ingår alltid:

  • Skräddarsydda flyttlösningar utifrån personliga behov och flyttens förutsättningar
  • Antal bilar och flyttgubbar baserat på flyttens storlek. Vi ser till så att det alltid är rätt antal man på plats.
  • Försäkring av gods och transport
  • Gratis utlåning av flyttkartonger och skyddande emballage
  • RUT-avdrag för privatpersoner

För att kunna möta samtliga av våra kunder med rätt form av hjälp är flexibilitet och lyhördhet två viktiga ledord. Här är det dina önskemål som står i centrum och vi besvarar dem med anpassade lösningar som täcker för dina behov. Vi kan dyka upp på flyttdagen för transport, men har också ytterligare kringtjänster för dig som söker mer. Som erfaren flyttfirma med hög kapacitet kan vi även hjälpa till med din packning, rå om demontering och montering samt köra skräp eller oönskade möblemang till återvinningen. När du bokar oss till din flytt har du alltid möjlighet att utan ytterligare kostnad låna flyttkartonger. Något som andra flyttfirmor vanligtvis debiterar extra för.Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *