Livet kan kännas hektiskt för många föräldrar. Ökad vardagsstress har medfört att många föräldrar känner att de inte kan ge tillräckligt mycket uppmärksamhet till sina barn. Detta är helt normalt. Det är därför vanligt att allt fler föräldrar idag vänder sig till att anställa en nanny som kan hjälpa hela familjen.

En nanny, ett populärt alternativ hos många föräldrar

Många föräldrar tycker att extra avlastning med den dagliga barnpassningen underlättar vardagen. Föräldrar hinner med sina dagliga aktiviteter utan att känna sig ständigt stressade samtidigt som en barnpassare ger barnet lite extra glädje och uppmärksamhet. Att få extra hjälp är inget konstigt, – snarare fullt normalt med tanke hur vardagen ser ut för många föräldrar. 

En trygg nanny för hela familjen 

En nanny från barnpassningsorganisationen NannyPoppins erbjuder en säker och professionell barnvakt som är anpassad efter familjens specifika situation och behov. En barnvakt från NannyPoppins är utbildad i hjärt- och lungräddning och även certifierad i NannyPoppins egna pedagogiska metod.

 

NannyPoppins utför gedigna bakgrundskontroller och urvalsprocesser för att nå sitt mål som är att erbjuda Sveriges tryggaste och bästa barnpassning. Det viktigaste är att en nanny ska älska att passa barn men även bidra med extra glädje till ditt barns vardag. NannyPoppins fokuserar främst på passing av yngre barn, – men de passar även äldre. 

Flexibel nanny i hela Sverige

Oavsett var familjen bor i landet ska detta inte vara ett hinder för att få en nanny som hjälper att lösa vardagspusslet. NannyPoppins erbjuder därför barnvakter i hela landet, oavsett om det är en storstad eller mindre ort. Just nu är det extra populärt med barnpassning i Uppsala och Västerås. Populära upplägg som organisationen erbjuder är dagtid, kväll, helg, hämtning, lämning, heltid, deltid men även sporadiskt. 

Nanny från NannyPoppins, – hur fungerar det?

Familjen bestämmer själva när de vill sätta igång processen. Allt inleds genom att ringa in till NannyPoppins för ett litet samtal. För att erbjuda den mest lämpade barnflickan är det viktigt för NannyPoppins att förstå familjens specifika behov och situation. 

 

Efter det inledande telefonsamtalet börjar urvalsprocessen där NannyPoppins väljer ut någon som passar familjens specifika behov. 

 

När NannyPoppins valt ut någon får familjen ett första prova-på-möte utan bindning där familjen får möjlighet att träffa sin utvalda nanny. Om familjen inte är nöjd hittar organisationen en ny. Om familjen däremot är nöjd, är det bara att fortsätta med samma nanny! 

 

För att veta mer om NannyPoppins upplägg och erbjudanden besök deras hemsida eller ring direkt till 0774 – 21 88 21. Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *