Rådande pandemi har gjort att skolmotivationen hos många elever minskat. Undervisning som skiftar mellan online och i hemmet skapar osäkerheter hos barn och ungdomar. Pandemin ställer helt nya krav på självdisciplin och studieplanering för en lyckad skolgång. En följande trend av detta är att alltfler söker sig till att få läxhjälp. Framförallt är det populärt med extra mattehjälp

Läxhjälp minskar osäkerhet i skolan

Delar av dagens undervisning sker online och detta medför att elever känner en ökad distans till sina lärare. Elever har svårare att fokusera på lektionerna och motiveringen till att lära sig nya saker minskar. Omställningen gör även att det blir tufft för många elever att nå sina önskade betyg. Det är därför viktig att ge extra stöd till elever för att de ska dels nå sina mål men även få ökad motivation till skolan. 

 

Läxhjälp i form av privatundervisning är ett framgångsrikt recept som många elever använder just nu för att lyckas ta sig ur denna svåra period. En individuell lärare som är anpassad efter elevens specifika utbildningsbehov är något som visat sig göra stor skillnad för elevers studieresultat. 

SmartStudies har över ett decenniums erfarenhet av läxhjälp

Organisationen SmartStudies erbjuder läxhjälp både i hemmet och online. De är ett av Sveriges mest erfarne företag som erbjuder läxhjälp med professionella privatlärare. Företaget har hjälpt tusentals elever att nå sina önskade studieresultat över åren. Organisationen tror på att rätt metod, struktur och planering är framgångsreceptet för att lära sig mycket på kort tid och därmed nå toppbetyg i skolan.  

 

SmartStudies undervisar inom alla ämnen, oavsett utbildningsnivå, men de är framförallt specialister på matematik. Deras fokus är att vara bäst på mattehjälp, studieteknik och att stärka motivationen hos eleverna.  

Läxhjälp med fokus på coachning och motivation är just nu extra viktigt 

Dagens elever upplever minskad motivation till skolan som i sin tur påverkar deras studieresultat. För att se till att elever kommer starkare ut ur den rådande situationen fokuserar SmartStudies studiecoacher extra mycket på att jobba med studieplanering, motivation och självförtroende hos sina elever. 

 

Alla privatlärare är noggrant utvalda och har ofta en en bakgrund från Sveriges topputbildningar, exempelvis mattelärare som är medicinstuderande eller ingenjörer.

 

En studiecoach ska dock inte bara ha bra ämneskunskaper. För lyckade resultat hos eleven krävs det också en förmåga att kunna förmedla och förklara så att elever förstår. SmartStudies utbildar därför alla sina lärare i pedagogik och kommunikation. 

Mer om läxhjälp från SmartStudies 

SmartStudies privatundervisning är individanpassad efter elevens önskemål. 

 

SmartStudies erbjuder läxhjälp i Göteborg, Stockholm och Malmö, – men finns även i mindre städer och orter.

 

Elever kan få hjälp inom flera ämnen och kurser oavsett utbildningsnivå men de är främst specialister på matematik. Utöver detta kan elever även få hjälp inom högskoleprovet. 

 

Vill du veta mer om SmartStudies upplägg och erbjudanden? Besök deras hemsida eller ring direkt till 0775 – 88 80 15. Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *