COVID-19 har slagit hårt på samhället. Världshälsoorganisationen har betonat vikten av samarbete mellan samhällets alla aktörer för att klara av denna världsomvändande kris. Ett samarbete med en nanny har visats sig vara ett populärt alternativ för många föräldrar under denna tid. 

En nanny hjälper familjer och bidrar även till minskad smittspridning

Under rådande pandemi är det av yttersta vikt att följa folkhälsomyndighetens rekommendationer för en minskad smittspridning. Det finns flera olika tillvägagångssätt för att minimera risken för smittspridning. Många föräldrar väljer alternativet att anställa en barnvakt som hjälper hela familjen. På grund av COVID-19 är det just nu rekordmånga som får hjälp med barnpassning. 

Rådande pandemi har gjort att det har blivit vanligt att många familjer behöver hjälp vid tillfällen där vanligtvis mor- eller farföräldrar hade ryckt in som barnvakt. Att samarbeta med en nanny gör att föräldrar slipper oroa sig över att deras mor- och farföräldrar riskerar att bli smittade då de inte behöver rycka in och passa barnen. 

En nanny som utgår från Folkhälsomyndighetens rekommendationer

myNanny är en barnpassningsorganisation som arbetar stenhårt med att dra sitt strå till stacken för att minska smittspridningen. Eftersom att rekordmånga söker sig till barnpassning är det extra viktigt för myNanny att säkerställa att deras arbete går i linje med Folkhälsomyndighetens rekommendationer. 

En nanny från myNanny arbetar aldrig vid symptom, säkerställer alltid god handhygien men håller även alltid avstånd vid exempelvis hämtning och lämning till och från skolan. 

Säkerhet har alltid varit organisationens fokus och detta är anledningen till varför tusentals familjer har valt att få hjälp av myNanny under dessa tider. Att använda en barnflicka vid exempelvis hämtning och lämning har möjliggjort för föräldrar att kunna stanna hemma och avsluta sitt arbete. 

En trygg och rolig nanny för dig och ditt barn

Organisationens främsta mål är att ge familjer en trygg och rolig barnvakt. Fokus ligger alltid på att hitta en nanny som hela familjen älskar. myNanny är väldigt måna om att ha trygga barnvakter som familjer litar på, därför genomgår alla barnvakter en gedigen bakgrundskoll för att detta ska säkerställas.  

Målet är att alltid hitta en personlig nanny till alla familjer, detta görs genom en noggrann urvalsprocess. Hos myNanny får familjer alltid en första prova-på-träff utan bindning där barnet, föräldrarna och barnvakten får möjlighet att träffas för att sedan bestämma om det känns rätt eller inte. 

Mer om myNanny

Organisationen erbjuder barnvakter i hela Sverige oavsett om familjen bor i en storstad eller i en mindre ort. Just nu är finns det ett ökat intresse av barnvakt i Göteborg

Med myNanny får familjer en erfaren och utbildad barnpassare som kan passa barn i alla åldrar. 

En nanny från myNanny finns alltid tillgänglig efter familjens behov. Dagtid, kvällar, helger, heltid, deltid eller sporadiskt. 

Läs mer om deras tjänst på barnvakt.se eller ring 0775 – 88 80 08 för att kontakta nu direkt. Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *