Alltför många känner sig otrygga när de går själva utomhus. Enligt statistik från Brottsförebyggande Rådet känner 30% av befolkningen sig mycket eller ganska otrygga, och många undviker att gå ut ensamma i sitt bostadsområde på kvällen.

Smart Försvarsspray från Plegium är ett flerfunktionellt överfallsskydd som får dig att känna dig både tryggare och säkrare, oavsett var du är. Sprayen är unik på marknaden med sina fem-i-en-funktioner – vid en enda knapptryckning avfyras mentolspray, en högljudd siren och LED-lampor samt telefonsamtal och positions-SMS till fem förvalda nödkontakter. Detta gör att dina anhöriga direkt får veta var du befinner dig ifall du utsätts för fara.

Smart Försvarsspray har dessutom en laddfri batteritid på fyra år och en smart magnetisk delbar nyckelkedja för enkel åtkomst. Sprayen är liten och behändig att ha med sig i väskan eller jackfickan, så att du alltid ska kunna ha den med dig.

Plegium Smart Försvarssprays funktioner:

  1. Mentolspray som tillfälligt förblindar angriparen.
  2. Telefonsamtal till utvalda nödkontakter som berättar att du har avfyrat din spray.
  3. SMS med platsinformation på karta skickas till nödkontakterna så de får veta var du befinner dig.
  4. Överfallslarm på 130 db drar till sig uppmärksamhet och förvirrar angriparen.
  5. Blinkande LED-lampor gör det enklare att sikta samtidigt som de desorienterar angriparen.

Alla Plegiums produkter utvecklas, tillverkas och testat i Plegiums fabrik i Surahammar, men säljs och används över hela världen. Besök Plegium för att beställa en Smart Försvarsspray till dig själv eller någon som du bryr dig om.Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.