Skyltningen av ett företag representerar i många fall kundens första intryck av verksamheten, och det är viktigt att göra ett bra intryck redan från början. Idag finns det en hel uppsjö av olika skyltlösningar, och det kan vara svårt att avgöra vilket alternativ som är bäst. I den här bloggen kommer vi att presentera 4 skäl till varför du bör välja en LEDskylt.  

1. Maximerar din synlighet

En kvalitativ LED skylt fångar folks uppmärksamhet på såväl kort som långt avstånd.

Kombination av väldesignad grafik och framstående ljusteknik förmedlar kärnan av din verksamhet på ett snabbt och effektivt sätt, och maximerar din synlighet under både dag och natt.  

2. Fler valmöjligheter vad gäller färg

När man skapar en LED skylt använder man lysdioder tillsammans med akryl och folier. Det medför ett stor stort utbud av färger vilket innebär att du kan får en helt skräddarsydd skylt anpassad utefter dina specifika preferenser och önskemål.

3. Hållbarhet och lägre kostnader

LED skyltbelysning är ett mer hållbart alternativ jämfört med neon- och lysrörsskyltar. Traditionellt neonljus har en förväntad brinntid på cirka 10 000 timmar. Det betyder att du måste byta ut ljuskällan relativt ofta, baserat på hur mycket du använder skylten. LED skyltar inomhus och utomhus har istället en förväntad livslängd på 50 000 timmar, vilket resulterar i lägre underhållskostnader.

4. Tunnare skyltar

Då LED-skyltar inte består av rör kan dessa tillverkas i ett mycket tunnare format än traditionella neonskyltar. På grund av att en LED skylts tjocklek är mindre, blir dessutom leverans- och installationskostnaderna lägre för den här typen av skylt. 

Är du på jakt efter en LED skylt? 

Oavsett om du vill ha en LED skylt som inredning, till ditt företags fasad eller i kontorsutrymmen är det en bra idé att kontakta ett välrenommerat skyltföretag.  

Med sin expertis kan de ta fram och skapa kvalitativa skyltar som passar dig och ditt företag bäst.  


Kategorier: Företagande

Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *