Båtlyft/båtlift

Sunstream Boatlifts Nordic representerar Sunstream Corp i Sverige, Norge och Finland. Vi säljer Sunstream båtlyftar och tillbehör.

Sunstream Corp grundades 1996 av den fd Boeing-ingenjören Ken Hey som hade ett stort intresse för båtar. Han lanserade båtlyften SunLift som snabbt blev en succé. Sedan dess har SunLift dominerat marknaden för hydrauliska båtlyftar. Under åren så har Sunstream erhållit ett flertal priser för teknologi och funktion. SunLift är en båtlyft som är gjord för vårt skandinaviska klimat och designad med användaren i fokus.

Några år senare lanserades modellen FloatLift och är en flytande båtlift. Den drivs också med batteri, solceller och hydraulik. Men har stora skumfyllda pontoner. Den är mycket flexibel då den kan förtöjas varsomhelst precis som en båt. Båtliftar av denna modell används av militär, kustbevakning, sjöräddning, företag och privatpersoner. Pontonerna är så stabila att dom klarar att frysa in i isen och att man kan gå på dem vid service av motor och drev.

Världens bästa hydrauliska båtlyft?

Våren 2021 kommer en helt ny modell av SunLift, kallad SLX. Principen är den samma, men nästan allt är nytt. SLX är snabbare, helt rostfri, högre lyfthöjd, snyggare och går att montera på extremt grunt vatten. Om båtliften SunLift var bäst så är det otroligt nog så att SLX är ännu bättre. SLX kommer dominera marknaden för bottenstående hydrauliska båtlyftar.

Fördelar med båtlyft

  • Slipp påväxt och bottenmålning
  • Spara pengar genom att vinterförvara båten på båtlyften
  • Båten ligger skyddad mot väder och vind
  • Inga bojar och kättingar som måste underhållas
  • Lägre försäkringspremie
  • Förläng båtsäsongen

Våra produkter

Kontakt

Ring oss på 08 694 85 00 eller besök vår hemsida.Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.