DET ÄR ENKELT MED STÄDFIRMOR BORÅS

I Borås finns det runt 115 stycken städfirmor som erbjuder städtjänster. Hinner du titta igenom alla och välja rätt städfirma som passar just din lokal? För att du ska spara tid har vi skapat en lokal tjänst som heter Städfirmor Borås, som gör jobbet åt dig. Vi kontaktar de lokala städfirmorna i Borås och ger de en offertförfrågan. Alla de städfirmor som kan hjälpa dig med städjobbet som du söker, tar kontakt med dig och skickar sin offert till din mail eller kontaktar dig via telefon.

Idag finns vi på flera orter som Borås, Ulricehamn, Kinna, Skene och Svenljunga med omnejd. Det viktigaste vi har är våra medarbetare! Vi arbetar kontinuerligt för att hålla hög kompetens inom våra arbetsområden. Service, materiallära, ergonomi, effektivitet och arbetsglädje genomsyrar våra utbildningar. Teamkänslan är på topp som frukten av långsiktigta strategier och en fantastisk grupp. Vi är stolta över vårt yrke och ser det som vår uppgift att ge våra kunder den bästa tänkbara service. Anledningarna till att vi lyckats växa är många, men det viktigaste är vårt goda rykte som skapats av våra underbara medarbetare!

Städtjänsterna vi erbjuder är många och vi skräddarsyr lösningar individuellt anpassade efter ditt eller ditt företags behov. Exempel på arbeten vi utför är byggstädning, flyttstädningfönsterputsning, golvvård, hemstädning, kontorsstädning och trappstäd. Oavsett ditt behov ser vi till att hitta en lösning som passar just dig.Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *