Nu samlas Sveriges alla blombud i en jämförelsetjänst på nätet. När du vill skicka blommor till en mottagare i Sverige kan du enkelt hitta de florister som finns på orten, läsa betyg och recensioner och göra ditt val utifrån fakta – inte bara genom att ta ett namn på måfå.

Blombud.online har samlat fler än tusen florister från Ystad till Haparanda, enkla att söka fram på karta, eller utifrån kriterier som högsta betyg eller närmast mottagaren av blommorna.

Över hela Sverige finns duktiga och kreativa florister som oavsett mottagarens adress kan leverera ett vackert komponerat blomsterbud. Dina blommor levereras alltid av lokala florister, vilket därmed innebär minsta möjliga miljöpåverkan. Det betyder också att du oftast kan få dina blombud levererade samma dag.

Att jämföra de olika blomsternätverken – Blomsterbudet, Interflora, Euroflorist m.fl. – och deras florister har aldrig varit enklare, eftersom du på ett smidigt sätt kan jämföra alla de florister och blomsterförmedlingar som levererar blommor. Så oavsett om du söker ett större blomsterarrangemang eller en enklare blombukett finns många alternativ för dig att välja mellan.Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *