ETT NYTT KAPITEL

Familjen Blomberg var en del av Eleikos historia långt innan de tog över företaget. Lennart Blomberg, en familjevän till de ursprungliga ägarna herr och fru Johannsson, var en erfaren och framgångsrik affärsman när Eleiko blev till salu 1997. Ett stort potential och en aning nostalgi gjorde att familjen Blomberg bestämde sig för att köpa företaget och det har varit ett familjeägt och drivet företag sedan dess.

NÄSTA
GENERATION

Idag har nästa generations Blombergs tagit styret medan fru Blomberg förblir aktiv i bolaget genom styrelsen. VD Erik Blomberg leder företaget inspirerat av sin fars principiella ledarskap där humor, optimism och godhet var en viktig grund för tillväxten. Dessa egenskaper tillsammans med ett engagemang för lärande, en drivkraft för att optimera mänsklig prestation och en passion för styrka och professionell styrkeidrott vägleder Eleiko idag. Rickard Blomberg, i sin roll som VD för Eleiko Sport, leder företagets snabba utveckling i USA. Hans Blomberg förstärker Eleiko IT och Logistik system och Madeleine Blomberg bor i Frankrike tillsammans med familj i Frankrike.

“JAG HAR ALLTID VARIT AKTIV MEN HAR NYLIGEN LAGT TILL TYNGDLYFTNING I MITT PROGRAM. JAG HAR ALDRIG KÄNT MIG STARKARE NU KAN JAG BÖJA MIG NER OCH LYFTA UPP MITT BARNBARN PÅ AXLARNA OCH STÄLLA MIG UPP IGEN. DET ÄR EN HÄRLIG OCH KRAFTFULL KÄNSLA. DET ÄR DÄRFÖR VI TRÄNAR OCH VARFÖR STYRKA ÄR SÅ VIKTIGT. ATT VARA STARK LÅTER DIG LEVA LIVET PÅ EN HELT NY NIVÅ.”

Gunnila Blomberg, Eleikos ägare
STYRKAN I
FAMILJEÄGARSKAP

Som ett av de äldsta bolagen i branschen är Eleiko ett bevis på stabiliteten som uppnås av att vara ett familjeföretag. Ledarskapet är personligt investerat och har byggt upp relationer med leverantörer, partners och kunder som sträcker sig över generationer. Eleiko har upprätthållit äktheten som aldrig avviker från målet att producera enastående styrkeutrustning och har etablerat förtroende med kunder och Eleiko-användare under tiden. Eleiko motiveras av att tillverka produkter, tillhandahålla tjänster och skapa upplevelser för alla som har som intresse att göra världen och sig själva lite starkare.

Webbplats: https://shop.eleiko.comCarl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *