Majoriteten av oss använder idag vår smartphone dagligen, vissa har den till och med som ett verktyg i sitt arbete. Därmed finns risken att den slits ut fortare och utsätts för större risk att gå sönder. Det kan vara allt från att skärmen spricker om den tappas i marken eller att batteriet börjar ladda ut fortare än vanligt. Här kan många se en lucka för att få köpa en ny telefon, gärna den senaste som finns ute på marknaden.

Tänk smartare i stället – iphone reparation till ett lågt pris kommer göra att din telefon blir som ny, utan att du behöver lägga flera tusen kronor på att faktiskt köpa en ny mobil. Det kan i längden göra att du kan slita ut din nuvarande telefon men ändå hålla den fräsch, till ett väldigt mycket bättre pris än att köpa en ny telefon.

Det är en smartare lösning för både plånbok och miljön. För någonstans vet du att din nuvarande smartphone är fullt fungerande, men kanske inte den nyaste versionen som finns på marknaden. Men lägg istället pengarna för kostnaden för en ny mobiltelefon på något som du faktiskt behöver. Eller spara ihop det och använd pengarna lägre fram till något roligare!Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *