Packa smartare med hjälp av sex praktiska packpåsar i olika storlekar. Packpåsarna hjälper till att hålla väskan organiserad och det blir enklare att hitta det du söker.

De tre större påsarna är utmärkta för större plagg som tröjor, klänningar och byxor. De tre mindre påsarna passar för mindre saker som laddare, resehandlingar och toalettaccessoarer.

Alla påsar har en sida i nät, som gör att du snabbt hittar det du söker och ventilerar kläderna när de ligger nedpackade. Påsarna är tillverkade av vattentålig polyester och är utrustade med ett praktiskt blixtlås. Påsarna är även utmärkta att använda som skopåsar som skyddar dina kläder från smutsiga sulor.

Läs mer om Packpåsar för resan, 6 delar på SmartaSaker!  (Öppnas i ett nytt fönster)

OM SmartaSaker
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar.


Kategorier:

Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.