Letar du efter limfog och inte riktigt vet vilken typ du ska välja? Då har vi svaret för dig.

Foto/Källa; My pictures are CC0. When doing composings/Pixabay

Vi vänder oss till bland annat trapptillverkare, möbeltillverkare, snickerier och bygg. Vi underlättar för er som vill lägga tiden på tillverkningen av produkten snarare än grundarbetet av träslaget. Vi är kvalitetsmedvetna och gör det enklare för tillverkare att välja rätt produkter genom att ställa de rätta frågorna och erbjuder både egen tillverkning och produkter från lager.

Limfog och massivträ är träskivor som tillverkas av stavar i bredder mellan 40-70 mm. Anledningen till att man använder limmade stavar i dessa bredder är för att används stavar bredare än 70 mm kan skivan kröka sig och få sprickor. Limfog framställs genom att trästavarna limmas ihop och pressas samman under högt tryck. Process från träslag till färdigt material tar lång tid och kräver mycket tålamod.

Det går självklart att göra denna process själva, men det kräver mycket tid och kunskap. Att välja det rätta limmet utifrån de rätta förutsättningarna är en konst för sig. Du behöver veta vad limfogen ska användas till, ska den vara inomhus eller utomhus? Är det en köksbänk och ska utstå mycket vatten? Är det kanske en trappa som får utstå mycket daglig slitage? Alla dessa faktorer spelar in i hur ditt material bör limmas.

Men oroa dig inte, du slipper stressa över allt detta om du hör av dig till oss. Vi har kunskapen, erfarenheten och vet vilka frågor som är de rätta att ställa! Kom till oss och köp limfog.Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.