ÖVER 20 ÅR I BRANSCHEN!

Utemöbler & trädgårdsmöbler är något vi alla brinner för på Bra Sommarmöbler. Sedan 1995 har vi arbetat med att vara det självklara valet för dig som konsument. Vi arbetar hårt med att du som kund ska trivas i våra butiker och självfallet hitta det du söker.

Det är i ditt hem som du berättar historien om dig själv. Och våra utemöbler & trädgårdsmöbler kan hjälpa dig att göra det.

Vi har ett av Sveriges största sortiment av UTEMÖBLER, trädgårdsmöbler och BALKONGMÖBLER. Med stort kunnande, snabba leveranser och pressade priser levererar vi trädgårdsmöbler över hela landet och inte bara till storstäderna Stockholm, Göteborg och Malmö.
» VÅRA BUTIKER

KVALITÉ FÖRE KVANTITET

När du handlar utemöbler från oss kan du alltid vara säker på att du får högsta kvalitet, samtidigt som du har ett av Sveriges största sortiment att välja på.

Hos oss hittar du t.ex. konstrotting som tål att förvaras utomhus året runt. Alla våra utemöbler håller en mycket hög kvalité. Det gör att utemöblerna kan förvaras utomhus, sommar som vinter.
» SE VÅRA UTEMÖBLERCarl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se, https://lovelaholm.se och onlinekatalogen, https://sverigesurfen.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn