Bygg Driv AB är en byggfirma i Stockholm med huvudsäte i Hägersten som har många års erfarenhet av alla sorters byggjobb och snickerier. Våra kunniga medarbetare har gedigen utbildning inom många olika områden som målning, tapetsering, golvläggning och snickerier. Med oss kan du känna dig trygg. Vi vet vad vi håller på med och har alltid kunden i fokus. Det betyder att du kan kommunicera med oss under hela byggprocessen så att slutresultatet blir precis som du vill ha det.

Vi klarar allt från att riva och sätta upp väggar, till att varsamt renovera gamla stuckaturer och spröjsade fönster. Vårt byggföretag i Stockholm utför allt från renovering av ytskikt inomhus till att bygga altaner och pooldeck.

Vi arbetar även med utvändiga snickerier. Vi bygger hela hus och hjälper till att renovera fasader och tak. Vi kommer ut och besiktar din fastighet på plats och du får ett fast pris som håller. Om vi upptäcker andra fel och brister åtgärdar vi endast dessa om du först gett oss klartecken att göra så. Vi tar inte egna beslut utan kommunicerar löpande med våra kunder. Du ska alltid veta vad som händer med din fastighet och kunna lita på att vi gör det du har bett oss om och inte något annat. Vi hjälper dig att byta ruttna brädor i din fasad, vi målar din fasad eller byter din fasad i sin helhet. Vi kan även byta takpannor eller lägga om hela ditt tak.

Vårt byggföretag i södra Stockholm arbetar med totalentreprenad om så önskas. Det betyder att du får ett fast pris av oss för arbete och materialkostnad. Vi har flera bra underleverantörer som tillhandahåller produkter av högsta kvalitet. Det kan vara skönt att inte behöva fundera så mycket utan låta oss gör jobbet.Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *