Relining i Stockholm

Vi utför relining i Stockholm med omnejd. Relining även kallad rörfodring har två metoder, strumpmetoden eller lösplatsmetoden/sprutmetoden. Vi på RM Relining & Bygg AB kan erbjuda våra kunder båda metoder. 

Strumpmetoden innebär att man sprutar in en mjuk strumpa av epoximättad polyesterfilt i det befintliga röret. Strumpan blåses sedan upp med tryckluft så att den håller formen medan den stelnar vilket tar ca 6-24 timmar beroende på temperaturen runt röret som renoveras. När epoxystrumpan sedan stelnat har det skapats ett nytt självstående rör i det befintliga röret som får samma livslängd som ett helt nytt rör. 

Lösplastmetoden/sprutmetoden innebär att man sprutar insidan av det befintliga röret med en plast eller färg och på så sätt skapar ett nytt rör inuti det gamla röret. Metoden fungerar bra på rör med små dimensioner, men fungerar dåligt på rör som det gått hål på eller har andra omfattande skador. RM Relining & Bygg AB lämnar 5 års garanti på utförd relining med lösplastmetoden/sprutmetoden. Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *