Teknikhouse.se ägs och drivs av Nordic Teknik House AB med säte i Stockholm. Vi erbjuder marknadens bredaste sortiment av Begagnade Mobiler & Surfplattor, Reservdelar och Tillbehör för mobil, surfplatta, dator och hemelektronik samt kunna erbjuda den absolut bästa kundservice till både privatpersoner och företagskunder. Hos oss hittar du bland annat batterier, skärmar och baksidor.

• Vi har lång erfarenhet i branschen och Högsta kvalité på reservdelar och tillbehör.

• Vi hjälper företag och privatpersoner att reparera sina mobila enheter.

• Vi erbjuda marknadens bredaste sortiment av Begagnade Mobiler, Surfplattor och vi testar alla produkter grundligt, Vårt utbud uppdateras hela tiden så det finns alltid nya saker att upptäcka hos oss på Teknikhouse.se

• Vi säljer produkter som är testade av experter.

• Vi har alltid låga priser – du sparar pengar på ditt köp.

• Garanti ingår alltid.

• Det är säkert att handla hos oss.

• Alla begagnade mobiler och surfplattor är olåsta och säljs utan abonnemang.

• Vi säljer begagnade mobiler och surfplattor till ett lågt pris. Hos oss sparar du pengar utan att behöva kompromissa om kvalitet.

• Vi samarbetar med Postnord och DHL.

• Vi vill att du som kund ska känna dig trygg när du handlar hos oss, därför har vi valt att ansluta oss till Nordisk E-handelscertifiering.

• Miljöansvar: Vi är medlemmar i det nationella insamlingssystemet El-Kretsen. El-Kretsen samlar både in elektroniken och ser till att materialet återvinns, vilket är en förutsättning för en bättre miljö. Du kan enkelt lämna in alla gamla elektroniska apparater hos oss oavsett var du köpt dem. Detta görs antingen  hos alla de kommunala återvinningscentraler som omfattas av systemet. För en komplett lista över återvinningscentraler i din kommun, vänligen se www.el-kretsen.se

 

• Vi erbjuder alltid kostnadsfri felsökning av din enhet. posta den till oss så återkommer vi med en kostnadsförslag på vad det skulle kosta att reparera din enhet. (Kostnadsfri felsökning) Vi samarbetar med Postnord och DHL och du kan själv välja fritt hur du väljer att posta in din telefon till oss. Det viktiga är att du skickar den spårbart så din enhet är försäkrad under hela transporten.

 Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se, https://lovelaholm.se och onlinekatalogen, https://sverigesurfen.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras.