Vi erbjuder både hudvård och estetisk kirurgi

Vår vardag handlar om förväntningar och om förmågan att leva upp till dem. Utgångspunkten är att många människor åldras med behag i den takt naturen tillåter det medan andra vill se yngre ut och rätta till små skavanker som kan upplevas som irriterande och onödiga i den fasen av livet.
Det viktiga för oss är därför att noga ta reda på vilken behandling du är intresserad av och vad du behöver veta för att känna dig trygg i våra händer. Därför är också första konsultationen hos hudterapeuten, undersköterska och sjuksköterska gratis, det är vårt sätt att visa vår filosofi och kvalitet.
Dermakliniken genomför både kirurgiska och icke kirurgiska ingrepp. I båda grupperna finns behandlingar som på olika sätt skapar en yngre och fräschare approach. Våra specialister är välutbildade, certifierade och legitimerade; läkare, sjuksköterskor och hudterapeuter. Maskinerna vi använder är enligt den senaste tekniken och lokalerna är centralt belägna och lätta att hitta. Det finns med andra ord mycket som talar för att du ska anlita just oss. Vare sig du är kvinna eller man. Börja med att boka tid för en första konsultation, så förstår du vad vi menar.

Välkommen till oss!

 Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *