Din Flyttfirma i Malmö och Skåne

Vi på Flyttverket erbjuder erfaren flytthjälp i hela Skåne med yrkesskicklig personal som transporterar företag, bohag och dödsbo. Vårt syfte är att göra flytten smidigare och snabbare med bred kunskap och endast kvalitativa resultat. Flexibilitet och låga priser gör våra tjänster till de mest pålitligaste, något få flyttfirmor har möjlighet att erbjuda. Arbetsprocessen kan bestå av mycket eller lite, allting mellan packning, emballering, magasinering, flyttstädning och transport, men givetvis står vi även till tjänst vid enklare körning och flyttningar. Tillsammans får vi fram den mest prisvänliga lösningen för dig och ser till att projektet blir tillfreds med befintliga önskemål.

Bohagsflytt

Vare sig bohagsflytten är omfattande eller inte, med en villa på 400 kvm eller en lägenhet på 15 kvm kan vi ta hand om uppdraget. Transportsträckan går vart som helst till nästa stad eller trapphuset intill. Bohaget packas, lastas och lossas av behöriga yrkesmän. Gällande lättare tjänster kan vi även flytta enstaka möblemang eller köra skräp efter röjning på vinden till tippen. Målet är att bohagsflytten ska fungera smidigt och inte innebära större arbete än vanligt. Vi har endast kvalitativa tjänster, flytthjälp hos oss är prisvärd för alla kunder.

Företagsflytt

Kontorsflytten kan omfatta mindre och större företag i Helsingborg med varierande behov. Vi har erfarenhet av alla flyttningar gällande kontor och garanterar högsta service.
För att kontorsflytten ska fungera väl är förutsättningen att kommunikationen mellan företag och personal är bra. Vi handlägger projektet från början till slut och erbjuder därmed en väl genomförd flytt utan komplikationer. En större flytt kräver mycket planering om man ska minska risken för långvarigt stopp i verksamheten.

Vi flyttar kontor oavsett bransch, vare sig ytorna är stora eller små, eller pressat tidsschema. Vi kommer gärna på besök för att genomföra besiktning och pressa priserna optimalt för fullständig tillgång.

Magasinering

Förvaring med Flyttverket är säkert och bringar trygghet. Vi lagrar möbler, inventarier och kompletta bohag i vårat magasin. Du kan kontakta oss om förrådet inte längre har plats för utemöbler eller ytan i garaget redan är upptagen. Säkra förvaringsformer behöver inte endast ske för långvariga behov, vi kan också hjälpa dig med tillfällig magasinering under flytt.

Magasinet har konstruerats för att lagra saker som vanligtvis står på kontor eller i privata hem. Förseglingen sker med unika nummer och magasinet står under ständig övervakning av larm med hjälp av vaktbolag. Vid lastning emballeras samtliga möbler och kartongerna packas lätt men tillräckligt för att inget ska skadas.Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *