Letar du efter unika posters till ditt kök? Choptable erbjuder kökstavlor och affischer som är specialdesignade för att passa det moderna köket.

Historien om Choptable började med en motreaktion till att det endast fanns att hitta styckningschema för olika köttdjur såsom gris, ko och får. Det var i princip omöjligt, att som grönsaksfantast, hitta något lika snyggt och fyndigt som dessa styckningscheman.

Hållbar utveckling

För att vi ska minska klimateffekterna är det viktigt att vi börjar se över vår köttkonsumtion. Det innebär nödvändigtvis inte att vi behöver utesluta animaliska produkter helt, men för att vi ska klara klimatkraven som ställs, och bör ställas i större utsträckning, bör konsumtionen minskas drastiskt. Choptable vill bidra till att fler hittar sina favoriter på det vegetariska bordet.

Tanken är att på ett roligt och faktabaserat sätt bidra till att fler upptäcker den vegetariska kostens utmärkta ingredienser, och på så sätt själva bidrar till en mer hållbar utveckling! Dekorera ditt hem och dina väggar med grönsaker!Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *