Nootropics är syntetiska substanser som används för att öka den mentala prestandan hos människan. Nootropics har blivit väldigt populärt i dagens samhälle och används för att ge en extra boost till minnet, fokusen, motivationen och kreativiteten hos användaren. Användandet av nootropics förekommer hos bland annat atleter, entreprenörer och studenter mm. som behöver en extra boost. Det finns många olika typer av Nootropiska preparat såsom Noopept, Bromantane och Phenylpiracetam som alla har olika effekter och egenskaper.

Hos Reachgenius hittar ni många olika typer av nootropics i Sverige. Reachgenius levererar endast rena, verksamma och kvalitetstestade produkter i orörd form, alltså direkt från tillverkaren så att du slipper en massa onödiga tillsatser, varumärken mm.

Det finns nootropika som är klassade som läkemedel av Läkemedelsverket och de säljs inte av Reachgenius då de är receptbelagda. Alla produkter som säljs hos Reachgenius.se är lagliga och innehar alla tillstånd från berörda tillståndsmyndigheter. Reachgenius håller även en nära kontakt med Läkemedelsverket för att säkerställa produkternas klassificering.

Noopept

Noopept Effekterna av Noopept kan börja kännas redan efter ett par minuter. Du kommer att känna en höjd mental energi, fokus, motivation och bättre minne, men även en ökad inlärningsförmåga. Noopept är mycket användbar vid kreativt arbete och nytänkande.

Bromantane

Bromantane ökar energi, minskar ångest, förbättrar rörelsekoordination och inlärning. Bromantane utvecklades i Ryssland under 1980-talet och användes då för att öka fysisk aktivitet under extrema förhållanden som exempelvis vid hög temperatur och lågt syre.

Phenylpiracetam

Phenylpiracetam förbättrar minnet och den övergripande kognitionen hos användaren. Phenylpiracetam är stimulerande, motiverande och ger en bättre stresstålighet. Den är väldigt populär bland de som använder nootropika.Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *