Vasaloppet är ett långlopp på skidor med en sträcka på 90 kilometer som går mellan Berga By i Sälen till Mora i Dalarna. Loppet är inspirerat av Gustav Vasas flykt från Kristian II:s trupper år 1520. Den första tävlingen ägde rum 1922 och har sedan dess körts den första Söndagen i Mars varje år.

Erik Wickström är en officiell vasaloppscoach och välkänd inom längdskidåkning då han slog ett världsrekord inom uthållighet på skidor. På 24 timmar åkte han hela 436 kilometer på längdskidor och slog världsrekordet med 2,9 kilometer.

Erik erbjuder träningsprogram för längdskidor som är anpassade för många olika typer av motionärer, även erfarna som vill ta sin längdskidåkning till nya nivåer. Han är en av de mest eftertraktade skidtränarna i Sverige med sina 10 års erfarenhet av allt från nybörjare till elitmotionärer. Erik vet vad som fungerar och vad som krävs för att du ska utvecklas inom längdskidåkning. Träningsprogrammet läggs upp på ett sätt där motionären alltid är i centrum, det ger tydliga och hållbara resultat.

Som adept hos Wickström Coaching får du tillgång till träningsprogram utformade av längdskidåkare, videor, poddar, en kunskapsbank inom skidsport och tillgång till en facebook-grupp där alla medlemmar kan dela med sig av sina erfarenheter och upplevelser samt motivera varandra. Videomaterialet består av information kring övningar, teknik, hur du ska hantera och underhålla din utrustning.Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *