Marknaden för elcyklar har exploderat i tillväxt det senaste året tack vare regeringens beslut att införa Elfordonspremien hösten 2017. Ett stort antal nya varumärken och modeller finns nu tillgängliga på den svenska marknaden och det kan vara svårt som konsument att veta vilka elcyklar som är prisvärda och som håller hög kvalité. Med den bakgrunden lanserades Bästaelcykeln.nu under sommaren 2018 med målet att göra det enklare för konsumenter som vill köpa elcykel.

Hos Bästaelcykeln.nu är det enkelt att snabbt hitta en bäst i test elcykel genom att jämföra aktuella elcykel-tester från ledande test-institutioner och tidningar som Testfakta och E-Mountainbike Magazine. Oavsett om du är ute efter en billig elcykel för kortare pendlingsavstånd eller en fulldämpad el-mountainbike för downhill-åkning hittar du hos Bästaelcykeln.nu en elcykel som uppfyller dina behov.

Mer information om Elfordonspremien

Elfordonspremien innebär att du som köper elcykel, elmoped, elmotorcykel eller vissa handikappfordon har möjligheten att få tillbaka 25 % av inköpspriset upp till 10 000 kr. Bidraget som började gälla från och med den 20 september 2017 administreras av Naturvårdsverket. Du ansöker enkelt med din E-legitimation digitalt på Naturvårdsverkets hemsida där du får beslut redan inom tre till fyra arbetsdagar och pengarna utbetalda inom 10 bankdagar.


Kategorier: Cyklar

Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *