Golf Algarve är ett familjeföretag som bor och verkar på Algarvekusten.

Vad som fick oss att röra oss till Portugal var det grymma klimatet, den vackra naturen, den goda maten och framförallt de fantastiska golfbanorna, ett rikare liv med inte så många måsten och möjligheten att ”leva” 7 dager i veckan, 52 veckor om året.

Att få vara ute och spela golf året om är för oss ett fantastisk privilegium.
I Sverige arbetade vi med golf, fysträning och friskvård, vilket vi fortfarande ska bedriva här nere och som våra resenärer kommer kunna ta del av.

Att flytta till Portugal var inte ett svårt val, då vi tidigare har bott i Cascais utanför Lissabon i över tre år. Vi känner till kulturen och den portugisiska mentaliteten. Det är lätt att trivas här då portugiserna är väldigt varma, trevliga och hjälpsamma människor. Att Portugal är ett av världens säkraste och minst kriminella länder var också viktigt för oss.

Att äta på lokala restauranger är mycket billigt vilket gör att livskvaliteten höjs, då man ofta åker ner till någon av dom vackra stränderna och tar en god lunch, eller åker till Silves och äter en kyckling Piri-piri för under 80 kr och då är både dricka, efterrätt och kaffe inräknat. Det är inte alltid så lätt att hitta dessa lokala restaurangerna och undvika turistfällorna, men vi som bor här vet och låter dig få uppleva det vi gör hela året.


Kategorier: Golf

Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se, https://lovelaholm.se och onlinekatalogen, https://sverigesurfen.se med kompletterande bloggar och sociala medier som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras.