Fair Banker tror att den individuella ekonomin kan styras till en uppgång. Vi är vana att höra om ekonomiska uppgångar och nedgångar som ett samhällsekonomiskt fenomen, och det är det givetvis också. Men vår egen privatekonomi är ju inte bara en liten stackars kopia av samhällsekonomin. Givetvis kan vi drabbas av arbetslöshet eller andra omständigheter som utmanar oss och vår ekonomi. Det är ett helt kapitel för sig själv.

Vi bör istället se på vår ekonomi som en del av livet, som vi både KAN och VILL ha kontroll över. Förlåt att jag frågar. Men har du gjort en budget? Gör det annars! Om du känner att du alltid når över mållinjen efter att loppet är avslutat, när det handlar om ekonomi, är det viktigt att du gör en budget. Är din ekonomi något som behöver en engångsinjektion? Då kan ett lån hjälpa dig. Du slipper för känslan att hela tiden vara på efterkälke. Och du kan i lugn och ro avbetala på det underskott du byggt upp. Så kommer du tillbaka på rätt spår. Jämför lån – fairbanker.


Kategorier: Banker

Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *