Gamla Stan, Stockholm, Foto; pixabay.com

Välkommen till Ekoguiden – din guide till eko, reko och vintage. En levande karta av det medvetna utbudet i staden.

Ekoguidens recensenter letar igenom Sveriges städer för att du ska kunna hitta de eko, reko, vintagevaror du behöver. En medveten guide som inte bara tipsar om ekoreko alternativ, utan också granskar verksamheterna och deras miljöprofil.

Ekoguiden fungerar som en webbaserad guide för dig som vill göra mer medvetna val när du handlar. Vi finns idag i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Umeå, Karlskrona, Karlstad, Malmö, Falun, Eskilstuna, Borås, Växjö och på Gotland.

Ekoguiden drivs av föreningen Medveten Konsumtion. Vi i föreningen Medveten Konsumtion tror att man klarar sig alldeles utmärkt här i livet även om man konsumerar lite mindre och något mer genomtänkt. Vi verkar för ökad kunskap om konsumtionens effekter på miljön och på de som arbetar inom industrin.Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se, ListitSweden.se och Sverigesurfen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *