Den gamla butiken i Örsbäck

I Nordmalings kommun, mitt mellan Umeå och Örnsköldsvik, finns Den gamla butiken i Örsbäck. Det är en butik fylld av inredningsdetaljer med design från nu och form från förr –  d v s både nytt och återbrukat – mitt ute på landet, men bara 8 minuter från E4.

Vi ser gärna svensk och nordisk design i butiken och köper i första hand in inredningsdetaljer tillverkade i Sverige – då är det lättare att veta att sakerna tillverkats på ett juste sätt. Vi handplockar själva vårt sortiment och är med i www.unikabutiker.nu, nätverket för lokala, fristående och privatägda butiker som jobbar hållbart.Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se, ListitSweden.se och Sverigesurfen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *