Peter Eriksén är mäklare i Stockholm. Att vara mäklare idag är inte det enklaste då konkurrensen är otroligt hård. Det gäller att man som fastighetsmäklare har det där lilla extra för att kunderna ska välja dig framför någon annan. När kunden väl har valt dig är det upp till dig att leverera efter kundens behov och önskemål. Väldigt mycket utav mäklarbranschen handlar om att ha bra betyg och ett bra rykte, har man inte det blir de svårt då folk ofta kollar på det. Oftast tar mäklarbyråerna ungefär samma pris. Detta är dock något, Peter Eriksén, lyckats väldigt bra med då han har bland dem högsta betygen och många nöjda kunder.Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se, ListitSweden.se och Sverigesurfen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *