Michael Montin, mäklaren som idag bor och arbetar i populära Marbella nere i Spanien. Tillsammans med sin familj och arbetskollegor lever han nere i värmen med målet att kunna hjälpa så många svenskar som möjligt med att hitta en drömbostad nere i paradiset. Varje vecka flyger familjer och par ner för att titta på sin potentiella bostad vilket i vissa fall kan vara en mindre stuga, en stor villa eller en lägenhet. Dem flesta vill ha bostaden som ett sommarställe man kan åka ner till och komma iväg från det tråkiga vädret i Sverige och det stressiga arbetslivet. Michael Montin, jobbar idag för Mäklarhuset Costa Del Sol där han också är delägare tillsammans med kollegorna.


Kategorier: Mäklare

Carl Stridsberg

Arbetar med digital innehållsproduktion i form av mina webbplatser, HittaUpplevelse.se, LoveLaholm.se, ListitSweden.se och Sverigesurfen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *